Hubungi Kami

North and Central America
1106 N Gilbert Rd #2107,
Mesa , AZ 85203. U.S.A.
Email: support_en@mydinar.net

http://www.MyDinar.net

Asia Pacific Region
Room 602-1, 6th Floor, Hollywood Plaza ,
610, Nathan Road Mongkok
Kowloon, Hong Kong SAR
Tel: 852-35863038
Fax: 852-31885543
Email: support_en@mydinar.net

 

Malaysia (Agent):

Nik Razali (019-7283274)
Mohd. Yusuff (016-2989650)

Email: yusuff.m@gmail.com

 



25 Responses to Hubungi Kami

  1. saiful berkata:

    macam mana nak join?

  2. Cama nak join? berapa lama dah benda nie? boleh bagi bukti payment you tak??

  3. su berkata:

    menguntungkan ke investment ni, dlm jangka masa berapa lama boleh dpt profit / modal balik?

    u dah cuba ke?

  4. adam berkata:

    nak tau lebih lanjut la

  5. Radhi berkata:

    macam mana nak join.saya tak tahu ape2 pasal dinar2 ni?.pemulaan modal berape?

  6. Mohd Yusuff berkata:

    Cara nak join:
    1. isi borang maklumat diri.
    2. transfer duit ke akaun bank saya sebanyak RM760
    3. Serahan collector set, samada pos atau by hand

    Namun, kalau betul2 berminat kita suggest utk atur satu pertemuan, utk penerangan lebih terperinci. Pendaftaran adalah melalui online di website http://www.mydinar.net...
    Komisen akan dibayar terus ke akaun bank tempatan.
    Kepada sesiapa yg berminat, sila tinggalkan no fon utk dihubungi oleh wakil agen mydinar atau smskan pertanyaan di 016-2989650. Kami akan hubungi anda kembali.

  7. amai berkata:

    Nak tau lebih lanjut. nampak gaya ada potensi besar

  8. Muhd Afif berkata:

    saya berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut melalui email. tlg email borang dan cara-cara nak menyertainya (bank mana?)

  9. sabri berkata:

    Assalamualaikum…
    pihak kamu confirm ker ekonomi iraq akan pulih oleh kerajaan mereka sendiri.Sebagai contoh kuwait.Kerajaan asal ynag restore ekonomi mereka ,that’s why dia bleh pegi.tapi iraq ada lagi pergolakan antara syiah dan sunni.Macam mana nah restore kerajaan yang stabil..ok,kalau stabil pun kat mana kita nak tukat duit iraq dinar nie..kat malaysia x der org nak beli..kalau money changer beli pun dia x leh jual balik..so macam mana.aper yang boleh meyakinkan saya..saya x nak rugi…

  10. Mohd Yusuff berkata:

    Wsalam tuan sabri….
    Terima kasih kerana bertanya. Bagus soalan kamu.
    Utk pengetahuan sabri, ekonomi dunia sebenarnya dikontrol oleh kuasa US. Buat masa sekarang semua nilai matawang bersandarkan kepada USD. Kuwait dapat restore balik ekonomi mereka sebab beberapa faktor. MEreka tiada perpecahan kaum. kalau iraq ada perpecahan kaum antara sunni & syiah. kat kuwait dulu still ada campur tgn US. Sebab kat sana ada minyak.
    Sama jugak kat Iraq, mereka tiada kerajaan yg establish lagi. Tapi lebih dr 40 buah negara besar dunia telah invest utk bgunkan balik ekonomi iraq.sebab apa? sebab ada minyak….
    Baru2 ni harga minyak naik disebabkan minyak di bumi iraq tak dapat di proses. Jadi tak dpt supply ke seluruh dunia. Jadi sampai bila akan begitu? Maka atas alasan itu US, Jepun, Israel & byk lagi telah pun invest utk bgunkan balik ekonomi kat sana.
    Walau mcmana sekalipun, negara iraq mesti stabilkan ekonomi mereka. Sebab rakyat mereka perlukan makanan, pakainan, fasiliti asas, sekolah, hospital utk terus hidup. Jadi mereka kene jlnkan aktiviti dagangan ekonomi antara dunia.MElalui apa? memalui dagangan minyak la ….sebab dunia skrg perlukan minyak.kalau tak harga minyak akan terusss naik & naik…en sabri sendiri akan susah woooo…
    Ok kalau dah stabil, duit tu nak tukar kat mana…?
    Duit tu boleh tukar kat money changer, atau kat mana2 bank di MAlaysia. Especially bank Standard charted & HSBC. Sebab 2 bank ni dah beli share central bank Iraq. Sejarah membuktikan, money changer ada buat tukaran dinar saddam dulu, why not diorg tak boleh tukar dgn new dinar nnt bila dah didagangkan..?
    Memang tugas money changer tugas dia utk tukaran duit asing…kita jgn risau pasal tu.
    Semuanya depend kp kita nak ke tak nak invest, sebab kita hanya bagi info & fakta semasa sahaja….

  11. Mohd Yusuff berkata:

    Kalau nak bukti apa yg saya cakap tadi sila hubungi saya balik.TQ

    Yusuff,
    yusuff.m@gmail.com
    016-2989650

  12. abe berkata:

    as’kum…
    tak ada discount ke ? kalau saya nak beli sekurang-kurangnya 10 ke 30 collector……family saya memang berminat untuk dapatkan jenis set collector money..

    tq

  13. Yusuff berkata:

    Salam hormat saudara Abe,

    Terima kasih kerana bertanya pasal dinar iraq yg saya jual….
    Utk pengetahuan saudara, harga dinar iraq utk satu set collector tu harganya RM760. Saya jual pun dgn harga sama, tak ada mark up bagi pihak saya. Sebab stock collector diambil dari luar, iaitu syarikat HongKong. Cuma apa yg saya dapat adalah sedikit komisen bila mana saya dapat mencari buyer utk membeli collector set ini. Apa yg penting bagi saya, adalah collector set tu sendiri, dimana ianya ada potensi yg amat besar utk naik harga di masa akan datang.
    Tapi sekiranya saudara Abe ingin menjadi agen, saudara akan secara tak langsung akan dikira sebagai agen bila membeli sekurang2nya 1 set collector. Senang kan…?
    Komisen akan dibayar directly ke dlm akaun bank tempatan.

    Buat masa sekarang, stok telah kehabisan.Sebab terlalu byk permintaan dr pihak org ramai. Selepas Krismas ( esok / lusa), harga baru akan diletakkan ,bukan lagi RM760…kemungkinan akan naik sebanyak Rm80 – Rm160 per set.

    Tapi jika saudara berminat utk beli dlm kuantiti yg banyak , saudara akan mendapat diskaun. Saya telah tanyakan perkara ini directly kepada agent MyDinar.net
    Utk lebih senang perbincangan, saudara boleh lah contact saya terus di 016-2989650, atau saudara email kan no talifon saudara utk saya hubungi.
    Segala pertanyaan akan saya cuba perjelaskan. Terima kasih

    Regards,
    Yusuff

    http://dinar2u.wordpress.com

    016-2989650
    Kuala Lumpur

  14. James berkata:

    PERHATIAN

    KEPADA WARGA MALAYSIA, INDONESIA & BRUNEI

    Saya merupakan pengumpul Dinar Iraq sebagai koleksi. Disini saya mempunyai koleksi lebihan untuk:

    10,000 IQD = RM 100.00
    25,000 IQD = RM 240.00

    Kos penghantaran untuk tempahan dalam Malaysia dalam kuantiti yang sedikit ditanggung oleh saya.

    Dimaklumkan juga, jika anda membuat tempahan untuk1juta dinar, harga Istimewa akan diberikan. Walaubagaimanapun kos penghantaran ke luar Malaysia adalah ditanggung oleh pembeli.

    Anda boleh membuat tempahan terlebih dahulu. Untuk tempahan kuantiti yang banyak boleh dibawa berbincang. Sebagai langkah pertama perbingan sila hubungi saya melalui alamat email

    jamesjimut@yahoo.com.my
    jamesjimut@yahoo.com.my
    jamesjimut@yahoo.com.my

    AMIN……

  15. fikoc berkata:

    Good site!!!

  16. Miee berkata:

    Conscious / Central Bank plans to raise zeros from the Iraqi currency

    Conscious / Baghdad / S. C
    7/2/2010 12:22 PM

    The Central Bank of Iraq these days to implement a strategy to delete the zeroes of the Iraqi currency in and out of their face value and keep the cash value and purchasing power without causing any economic disruptions may occur over this strategy.

    The Economic Adviser in the Central Bank the appearance of Mohammed Saleh told a reporter (news agency, Iraqi Information / conscious) that this year will see the launch of a strategy, the bank completed 50% of the preparations that are working on since 2005 ..

    Saleh pointed out that the strategy is based on the principle of gradual substitution of the Iraqi currency with another is lower than in the nominal value, and pointed out that the positives of this strategy is that it will be less expensive and easier to trade.

  17. joi berkata:

    sesiapa ingin menjual dinar iraq dgn harga rm700 untuk 50ribu dinar iraq,hantar kan pesan anda di email saya ataw facebook saya ( zul_tek_88@yahoo.com )

  18. saudagar dinar berkata:

    siapa2 yg nak beli dinar iraq,sy mpunyai 5juta dinar utk dkongsi bsma..rga tmurah di pasaran coz sy direct dgn supplier luar..hbungi sy 0127440061..

  19. saiful ismail berkata:

    ASSALAMUALAIKUM, APA STATUS DINAR IRAQ SEKARANG? HARAP SAHABAT DAPAT BERI INFO. SYUKRAN

  20. fadzly berkata:

    salam,nak tanya..ada jual lagi ke dinar iraq ni.

  21. Gabriel berkata:

    I think this is one of the most significant info for me.
    And i am glad reading your article. But wanna remark
    on few general things, The website style is ideal, the articles is really excellent
    : D. Good job, cheers

  22. m_adzmi@yahoo.com berkata:

    salam saya ade sikit je wang dinar..dal 170000.. saya nk tanye.mse skrg dimana tempt boleh say tuka ke ringit..tolong

  23. Malik berkata:

    call saya utk dinar 170000… 012-3199831
    mengikut rate semasa

  24. Malik berkata:

    call saya utk dinar 170000… 012-3199831
    mengikut rate semasa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 34 other followers

%d bloggers like this: