Testimoni Pelabur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BARU : Testimoni SHAZLIN sehingga RM20,000 seminggu!!!

Testimoni Pendapatan SURIYANI BTE SADRI :

berminat.jpg

fon.jpg

25 Responses to Testimoni Pelabur

  1. rahmat arsad berkata:

    cam na nak joint nie.

  2. Yusuff berkata:

    Kalau en rahmat nak join, saya boleh explain lebih lanjut. tapi ni lebih kepada invesment longterm. potensi tu mmg kita nampak cukup tinggi masa hadapan.
    duit dinar iraq ni takder value sekarg sebab x didagangkan lagi. Tapi dunia telah bersetuju pada thn lepas, utk samakan 1dinar=1 usd
    cuba bayangkan, nilainya kalau kita ada satu set collector dinar ni sebyak 41,800
    collector set ni tak salah di sisi undang2……..
    kalau boleh saya explain melalui fon ke senang.tak pun face-to face explaination…
    en rahmat boleh bg no contact utk dihubungi.

    yusuff, 016-2989650
    kuala lumpur

  3. Mohamad Effendi berkata:

    Saya tertarik untuk invest ke Dinar Iraq..Bisa hubungi saya untuk lebih detailnya lagi ke email saya ini atau bybin05@yahoo.co.id
    Thank’s

  4. suraya berkata:

    boleh email kat saya tak cara nak invest dinar Iraq ni….nak tau lebih lanjut. thanks.

  5. synyster berkata:

    is it really easy to fix 1 dinar to USD1,nonsense!!!c’mon…..don’t believe in this freud……..this is just a scam….totally bollock…..

  6. shah85 berkata:

    saya berminat untuk invest.camne caranya ye???brape plak harga yang terkini untuk satu set?nak tau lebih lanjut psl semua ni.

    email-mymohabbat85@yahoo.com

  7. fadh berkata:

    salam..boleh sya bertanya…ada lagi ker urusan pembelian dinar iraq ini??…klau ada boelh saya tahu di mana saya boleh berurusan dengan encik?>?/

  8. munawer hasan berkata:

    saya nak tau detail tentang dinar iraq ni bagaimana ye?
    boleh tak terangkan pada saya dengan lebih lanjut atau kita boleh berjumpa untuk penerangan yang lebih jelas..

    ni email saya.. nawer_ceo@yahoo.com
    no hp saya. 0194711574..

  9. saiful ismail berkata:

    sy nak tahu harga harga semasa,sy nk bli sekarang

  10. saudagar dinar berkata:

    siapa2 yg nak beli dinar iraq,sy mpunyai 5juta dinar utk dkongsi bsma..hrga tmurah di pasaran coz sy direct dgn supplier luar..hbungi sy 0127440061..

  11. Alee berkata:

    Saya tertarik untuk invest ke Dinar Iraq..Bisa hubungi saya untuk lebih detailnya lagi ke email at alee_kimia@yahoo.com
    Thank’s

  12. insan berkata:

    nak tak duit daun pisang saya ada 5 guni

  13. Anak Desa berkata:

    Salam, saudara-saudari sekelian,

    Dunia makin maju,daya fikir dan pengetahuan kita mestilah terbuka dengan maklumat semasa dunia luar termasuklah peristiwa yang berlaku di iraq.Be positif bro..

  14. makhlukALLAH berkata:

    sy ade dinar terkumpul 1ojuta dinar…emel sy jika brminat utk hrga yg trmurah di pasaran..lelakizz@yahoo.com tq

  15. makhlukALLAH berkata:

    25k dinar sekeping dari rm100…sy d pj,sgor.call 0124358543 for best price.tq

  16. gadafi saddam berkata:

    Assalam..nak tanya..seandai Iraq mengeluarkan matawang yg baru..
    note yg kita pegang nie masih laku tak?

  17. nash berkata:

    kalau tukar duit baru makna melopong le pemegang dinar iraq ni… lamo den tunggu….ish..ish…ish

  18. Nur Aizatul berkata:

    salam,

    berapakah nilai semasa dinar iraq sekarang?

    berapakah nilai dinar iraq yang dijual oleh tuan?

    apakah cara terbaik untuk pembelian dinar iraq ini?

    perlukah akaun dibuka d Iraq?

    bagaimana untuk buka akaun bank d Iraq?

    maklum balas tuan amatlah dihargai.

    sekian, terima kasih.

    Nur
    Perak
    misscindut_2001@yahoo.com

  19. Noor Azman Bin Zainal Abidin berkata:

    JANGAN LAH ANDA TERPEDAYA PADA PEKARA YANG ANDA RASA RAGU RAGU ATAU WAS AWAS , YAKIN PADA DIRI ANDA IA PASTI MEMBUAH KAN HASIL.TENTANG MATA WANG DINAR INI PADA FIKIRAN SAYA,IA ADA LAH SESUATU PEKARA YANG DI AWANG AWANGAN.

    • AMRAN BIN LATIF berkata:

      Boleh saya tahu setakat 4 Mac 2013 ni, bagaimana prestasi Dinar Iraq ada tak potensi dalam masa terdekat ni akan di apungkan? (RV )

  20. rahim berkata:

    salam ad stok dinar lagi x>?
    berminat nak beli..

  21. Mohd berkata:

    saya nak tau pasal dinar iraq ni? blh terangkan dan bagaimana hendak saya sertainya?ape2 aje

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: